Voorzorgsmaatregelen en thuisquarantaine

Sommigen zijn nog met vakantie, maar vanaf maandag 3 augustus beginnen de meeste teams weer met de trainingen. Helaas zorgt het COVID-19 coronavirus er voor dat we ons aan een aantal voorzorgsmaatregelen moeten houden om te zorgen dat iedereen gezond blijft en prettig kan volleyballen.

Trainingsschema komend seizoen

Met ingang van augustus hebben we op de maandag de gehele Diekmanhal tot onze beschikking. Waar we afgelopen seizoenen verspreidt over geheel Enschede aan het trainen waren kan nu zo goed als elk team op de maandag in de Diekmanhal terecht.

Beperkingen per 1 juli opgeheven

De mededeling van de regering dat per 1 juli de beperkingen voor sporten, zowel in de zaal als buiten, voor alle leeftijdsgroepen opgeheven wordt betekent dat volleybal vanaf deze datum zonder beperkingen mogelijk wordt. Dit bericht de Nevobo op haar website.

Brainstormers gevraagd voor fundraising

Het bestuur wil graag een nieuwe impuls geven aan fondsenwerving en de sponsorcommissie. Een aantal leden van de commissie is gestopt of gaat stoppen. Dus is er nieuw bloed nodig.

Contributie seizoen 2020-2021

We hebben 6 weken lang niet kunnen volleyballen. Door snel ingrijpen, het vervaardigen van protocollen en toestemming van de gemeente kon de jeugd als eerste buiten weer beginnen en de senioren 2 weken later.

Creatieve hulp gezocht!

De beachcommissie is de afgelopen weken hard bezig geweest om de zeecontainer die vorig jaar bij het beachterrein is geplaatst om te toveren van een lelijk roestig lek metalen ding tot de mooie nieuwe kantine van de beach.

Nieuw trainingsschema vanaf  8 juni

Nu de meeste selectietrainingen zijn afgerond en de teamindeling bij de meiden en dames 1 bekend zijn, komt er een nieuw trainingsschema voor alle teams van Twente'05 zodat iedereen op het zand kan spelen. Binnenkort volgt ook de teamindeling bij de heren, jongens, mini's en de overige damesteams.

Steun MaZZa

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat we een coronacrisis doormaken (mocht dit wel zo zijn, is het nu de tijd om onder je steen vandaan te komen). Nou is het natuurlijk erg jammer dat wij voor enige tijd niet hebben kunnen volleyballen, maar echt dramatisch voor het bestaan van de club is dit nou ook weer niet.

Versoepeling 1.5m afstand en weer de zaal in

Afgelopen woensdag 27 mei werd door minister-president Mark Rutte bekend gemaakt dat per 1 juni er een versoepeling mogelijk is voor de groep van 13 t/m 18 jarigen. Zij hoeven tijdens het sporten geen rekening meer te houden met de 1.5m afstandsregel.