Jullie zullen het vast al ontzettend vaak gehoord hebben: wat een rare, bizarre tijd. Vinden wij ook! Van de één op de andere dag thuisblijven en geen volleybal meer.

Om toch een beetje contact te houden met de vereniging, hebben we besloten deze 'Nieuwsbrief Online' website in het leven te roepen. Op deze wijze kunnen we elkaar snel up-to-date houden van alles wat er gaande is binnen de club. Alle informatie vanuit de vereniging (bestuur, technisch directeur, commissies, ea) zal hier geplaatst worden. Wanneer kan er weer getraind worden? Hoe gaat het m.b.t. de teamindeling voor het komende seizoen?
Je kunt ook reageren op een bericht, bijvoorbeeld als je een vraag hebt.
Heb je ook een bijdrage voor de online nieuwsbrief? Stuur 'm naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoals jullie misschien wel weten, vinden onze PR-meetings normaal gesproken plaats bij Proeflokaal België. Maar, desperate times ask for desperate measures, dus waren we genoodzaakt om via een Teams videogesprek toch met elkaar te sparren en een biertje te drinken.

En ondertussen hebben we twee uur lang hard gewerkt aan de tekst van de eerste coupletten van ons nieuwe clublied (lees hiervoor het artikel: Clublied Challenge).

Lees uiteraard ook de andere artikelen op deze website! Voor diegenen die ze misschien niet allemaal gelezen hebben, hebben we de vorige nieuwsbrieven onder 'Archief' opgenomen.

Hopelijk zien we jullie allemaal snel weer, in de sporthal of bij de beach!

Wietske, Johnny, Florine & Nienke