Vanaf het seizoen 2019/2020 biedt Twente '05 aan de jeugd techniektrainingen aan. Deze (extra) trainingen worden gegeven op de zondagen aan spelers/speelsters die (naast de reguliere trainingen met het eigen team) extra willen trainen om te werken aan hun technische vaardigheden.


Er worden in totaal 16 trainingen aangeboden, waarbij in verschillende blokken een andere techniek wordt behandeld, zoals bovenhands, onderhands, aanvallen en serveren.
Afgelopen seizoen is er onder leiding van hoofdtrainer Hans Kreft een enthousiaste groep van bijna 40 jeugdleden gestart met het eerste seizoen techniektrainingen. Helaas zijn de trainingen in verband met de maatregelen vanuit het RIVM omtrent het Corona-virus eerder beëindigd.


Vanwege de positieve reacties van de jeugd, worden er ook in het seizoen 2020/2021 weer techniektrainingen georganiseerd bedoeld voor jeugd vanaf N6 (mini’s) t/m A-leeftijd. Voor meer informatie en inschrijving klik hier.


De techniektrainingen vinden plaats in de Diekmanhal. Het trainingsschema vind je hier (link naar trainingsschema zodra bekend).